Over ons

Marjanne Peters MMO (1965)

Oprichter, bouwer en trainer

Drs. Eskil Elfferich (1970)

Oprichter, bouwer en trainer

Carine

Bouwer en trainer

Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd in e-coachen en e-learning. Mijn kennis in dit vakgebied zet ik in om professionals over de drempel te helpen en om ze te leren hoe zij hun professie ook via online middelen kunnen inzetten. Taal intrigeert mij en woorden in geschreven en gesproken vorm nodigen mij uit om nieuwsgierig te zijn naar de ander. De kracht van taal en de diepe werking van reflectie ervaar ik als een sterk duo bij leren en ontwikkelen. Ik werk met positieve psychologie en progressie gericht ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen vormen voor mij de basis van de groei van ieder mens, en daarmee van de groei van teams en organisaties. Kijken en werken vanuit dát wat er wél is, en daarop vanuit een positieve grondhouding verder borduren, is kenmerkend voor mijn aanpak. Ik geloof dat iedereen die wil, in staat is om te groeien. Al sinds mijn opleiding in de onderwijskunde, heb ik mij geprofessionaliseerd in de inzet van digitale middelen ten behoeve van leren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

“In mijn aanpak maak ik op professionele wijze gebruik van mijn didactische kennis en training en coach vaardigheden in combinatie met mijn brede managementervaring en kennis van organisatiecontext vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond”.

“Coachen, begeleiden, leren via de digitale weg, vraagt een andere manier van kijken naar jezelf. Als je in staat bent voorbij de beperkingen te kijken, en je te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn, dan gaat er een wereld open.”